Proiecte
Chromosome Dynamics

Chromosome Dynamics are ca principal scop expunerea soluțiilor reale de care fermierii au nevoie pe parcursul procesului agricol și crearea de instrumente IT & AI pentru controlul complet al fiecărui proiect în parte.

SpellboxApp

SpellBox

Chromosome Dynamics se află în prezent în faza de dezvoltare a unui device high-tech inovator destinat marilor fermieri, fiind un instrument de diagnoză și soluționare digitală a celor mai frecvente probleme întâmpinate în culturile de mare întindere, indiferent de locație. Așadar, SpellBOX permite introducerea și scanarea în timp real a plantelor sau roadelor bolnave, oferind utilizatorului un raport complet despre problemele indentificate, înlăturând orice eroare umană.

Chromosome Dynamics creează, prin intermediul SpellBOX, o soluție prin care fermierii pot cunoaște în detaliu problema cu care se confruntă, diminuând astfel minusurile provenite din consultanța agricolă tradițională.

AgroBazar.ro

Agrobazar Marketplace

La începutul anului 2021, Chromosome Dynamics S.A. a demarat procesul de întemeiere a celui mai mare marketplace agroindustrial multi-vendor din România. Astăzi, Agrobazar Marketplace pune la dispoziția clienților 12 categorii menite să cuprindă tot sectorul agroalimentar, ajungând la 100.000 de produse, de la mici producători până la cei mai mari distribuitori, precum Rodbun Group S.A., Adiss S.A., Eurostoc Online International, Norofert S.A. și Universal Tools Distribution.

Scopul principal al marketplace-ului este să susțină și să simplifice procesul de vânzare-cumpărare în domeniul agro-alimentar, axându-se pe crearea unei experiențe unice pentru fiecare client în parte. Intuitivă și ușor de accesat, platforma oferă siguranța celor mai bune alegeri prin consultanță gratuită și verificarea fiecărui producător sau distribuitor partener. Platforma este însoțită de aplicația recent lansată, Agrobazar App, actualizată acum cu noile funcționalități ale marketplace-ului online, îmbunătățindu-se totodată experiența utilizatorului.

CHRDAds

CHRDAds, platformă interconectată cu proiectele Agrobazar Marketplace, Agrobazar App și jocul Rooster’s Journey, pune la dispoziția companiilor partenere cea mai bună modalitate de creștere a veniturilor prin promovare, respectiv, inserare de reclame în cadrul tuturor aplicațiilor anexe menționate anterior. Astfel, CHRDAds, creat pentru a contribui la susținerea micilor și marilor distribuitori de inputuri și utilaje agricole, va reuși să confere siguranța informării constante a publicului țintă și, prin urmare, va crește șansele de reușită în domeniul agriculturii pentru companiile implicate.

TortoiseApp

Tortoise

Tortoise, proiect implementat in luna decembrie 2021, se dorește a fi o aplicație de tip delivery, ce vizează crearea unei legături accesibile între producătorii agricoli independenți și restaurantele de tip slow food și consumatorii ce iși doresc o alimentație bazată pe materie primă organică, de cea mai bună calitate.

Gândit ca fiind un mediu virtual ce va face posibil procesul de vânzare-cumpărare dintre fermieri și adepții unui stil de viață sănătos, Tortoise este un proiect realizat cu atenție în vederea susținerii micilor fermieri dedicați agriculturii responsabile, de mică întindere.

orgnit

ORGNit

Chromosome Dynamics a dezvoltat un sistem de trasabilitate pentru piața agroindustrială, cu posibilitatea deservirii multi-domain pentru companiile care doresc să-și protejeze produsele împotriva contrafacerii. ORGNit este un sistem hibrid complex, de tip fizic-digital, care asigură securizarea și trasabilitatea produselor printr-un cod QR și o cheie de verificare unică, dar și prin eticheta cu hologramă inserată, astfel încât contrafacerea acestora sa fie imposibilă.

Chromosome Dynamics a creat ORGNit în vederea susținerii agroindustriei, însă sistemul de trasabilitate și protecție poate fi aplicat în orice domeniu. Gândit să origineze și să confere produselor trasabilitate, ORGNit reprezintă cea mai sigură metodă împotriva contrafacerii produselor originale.

homelandApp

HOMELAND

Homeland va fi prima rețea de socializare și responsabilizare socială dedicată tuturor susținătorilor conservării și protejării mediului natural. O bună parte din conținutul platformei va fi creat de utilizatori, continua interacțiune având ca scop final generarea de content spre conturarea și instalarea stării de environmental awareness.

Aplicația va include toate modulele prezente în rețelele clasice de socializare (story, chat etc.), dar și modulul de știri de interes, ce va include comunicate de presă și ultimele noutăți relevante pentru utilizatori, în vederea optimizării activităților acestora. Elementul distinctiv al rețelei de socializare Homeland va fi sistemul pe baza căruia aceasta este creată, de tip gamified, care urmărește motivarea și dedicarea activă a utilizatorilor, prin stimularea lor cu o serie de componente doveditoare a gradului fiecăruia de implicare (carduri, rankuri etc.). Gamificarea rețelei de socializare, prin crearea unei experiențe similare cu cea oferită în timpul jocurilor, este încercarea strategică de a îmbunătăți sistemele, organizațiile și activitățile din cadrul acestora, Homeland devenind, astfel, cel mai important mediu virtual pentru orice susținător al conceptului de environmental awareness.

Seria de jocuri Rooster's Journey

Chromosome Dynamics vizează formarea și educarea noilor generații de fermieri, în vederea conservării ideii de indispensabilitate a agriculturii. Echipa noastră a conceput seria de jocuri interactive și educaționale Rooster's Journey în vederea susținerii divertismentului de calitate. Primul joc, lansat în luna decembrie 2021, reprezintă, la momentul actual - prin elementele grafice, sunet și interactivitate - un spațiu virtual ideal pentru utilizatorii pasionați de jocurile casual, de tip puzzle.

Viitorul joc va familiariza utilizatorul cu situații reale din cadrul proceselor agricole de mică și, ulterior, de mare întindere (spre exemplu, cum să înființeze o grădină, cum să dezvolte o cultură mare, când și cum se aplică produsele stimulatoare și cele împotriva bolilor și dăunătorilor etc.) care stimulează interesul acestuia de a aprofunda cunoștințele necesare dezvoltării armonioase a culturilor agricole de orice fel. Rooster’s Journey poate fi descărcat din MagazinPlay și AppleStore.

Contact

Biroul nostru principal este situat în Bulevardul Iuliu Maniu, nr.7, Corp A, Scara 2, Etaj 4, Sector 6, Bucuresti, interior Cotroceni Business Center.

Chromosome Dynamics S.A.
CIF RO42234198, J40/1800/2020

Bulevardul Iuliu Maniu, nr.7, Corp A, Scara 2, Etaj 4, Sector 6, Cod. 061072, Bucharest, Romania

(Tel) 0739.616.751

(Web) contact@chromosome-dynamics.com

...
Certificari Chromosome Dynamics