Aparitii Media

Este o companie completă de consultanță și R&D (dezvoltare și cercetare în agribusiness (IT și AI) în conformitate cu standardele internaționale, cu capital integral românesc și urmărește atât dezvoltarea portofoliilor de produse pentru partenerii săi cât și punerea la dispoziție a serviciilor de consultanță în domeniul agribusiness-ului.

Your Browser Don't Support Canvas, Please Download Chrome ^_^``
Chromosome Dynamics a lansat gama de produse proprii inputuri organice și Spellbox

Chromosome Dynamics a lansat gama de produse proprii inputuri organice și Spellbox

CHROMOSOME DYNAMICS S.A. o companie de consultanță, dezvoltare și cercetare în agribusiness, listată pe piața AeRO de la BVB sub simbolul CHRD, a lansat o nouă gamă proprie de produse, care vor fi realizate in facilitatea de productie de la Filiasi, Judetul Dolj, continând un numar de 15 INPUTURI organice

Citeste articolul

Chromosome Dynamics înființează propria fabrică de îngrășăminte și biostimulatori

Chromosome Dynamics înființează propria fabrică de îngrășăminte și biostimulatori

Chromosome Dynamics, companie antreprenorială românească de cercetare și high tech în agricultură, anunță finalizarea construcției unei fabrici proprii de îngrășăminte și biostimulatori, în localitatea Filiași, județul Dolj. Investiția se ridică la peste 100.000 de euro, iar producția va începe în vara acestui an.

Citeste articolul

...

Chromosome Dynamics încheie un plasament privat de 3,4 milioane de lei prin Goldring

Chromosome Dynamics (CHRD), dezvoltator de soluţii IT & AI orientate pe agribusiness, a încheiat un plasament privat, intermediat de Goldring. În cadrul ofertei au fost emise 111.929 de acţiuni cu o valoare totală de 3.357.870 de lei, la un preţ de 30 de lei per acţiune.

Citeste articolul

...

Chromosome Dynamics, o firmă care combină agricultura cu IT-ul, vine pe bursa românească

Chromosome Dynamics (CHRD), dezvoltatorul de soluții IT & AI orientate pe agribusiness, pregătește un plasament privat de acțiuni, pentru ultimul trimestru al anului 2021, prin care vrea să atragă suma de 1 mil. euro de la investitori.

Citeste articolul

Contact

Biroul nostru principal este situat în Bulevardul Iuliu Maniu, nr.7, Corp A, Scara 2, Etaj 4, Sector 6, Bucuresti, interior Cotroceni Business Center.

Chromosome Dynamics S.A.
CIF RO42234198, J40/1800/2020

Bulevardul Iuliu Maniu, nr.7, Corp A, Scara 2, Etaj 4, Sector 6, Cod. 061072, Bucharest, Romania

(Tel) 0739.616.751

(Web) contact@chromosome-dynamics.com

...
Certificari Chromosome Dynamics