Aparitii Media

Este o companie completă de consultanță și R&D (dezvoltare și cercetare în agribusiness (IT și AI) în conformitate cu standardele internaționale, cu capital integral românesc și urmărește atât dezvoltarea portofoliilor de produse pentru partenerii săi cât și punerea la dispoziție a serviciilor de consultanță în domeniul agribusiness-ului.

Your Browser Don't Support Canvas, Please Download Chrome ^_^``
...

Chromosome Dynamics încheie un plasament privat de 3,4 milioane de lei prin Goldring

Chromosome Dynamics (CHRD), dezvoltator de soluţii IT & AI orientate pe agribusiness, a încheiat un plasament privat, intermediat de Goldring. În cadrul ofertei au fost emise 111.929 de acţiuni cu o valoare totală de 3.357.870 de lei, la un preţ de 30 de lei per acţiune.

Citeste articolul

...

Chromosome Dynamics, o firmă care combină agricultura cu IT-ul, vine pe bursa românească

Chromosome Dynamics (CHRD), dezvoltatorul de soluții IT & AI orientate pe agribusiness, pregătește un plasament privat de acțiuni, pentru ultimul trimestru al anului 2021, prin care vrea să atragă suma de 1 mil. euro de la investitori.

Citeste articolul

Contact

Biroul nostru principal este situat în Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 6L, clădirea Campus 6.1, etajul 2, biroul 246 în interiorul SPACES (Eastside Business Center).

Aici angajații noștri au acces la cele mai bune condiții de muncă. Oferim partenerilor și clienților noștri 3 săli de conferințe, un club de afaceri și acces la parcare subterană.

Chromosome Dynamics S.A.
CIF RO42234198, J40/1800/2020

CAMPUS 6.1, Iuliu Maniu nr 6L, Cod. 061344 Bucharest, Romania

(Tel) 0739.616.751

(Web) contact@chromosome-dynamics.com

...