Comunicate de Presa

Este o companie completă de consultanță și R&D (dezvoltare și cercetare în agribusiness (IT și AI) în conformitate cu standardele internaționale, cu capital integral românesc și urmărește atât dezvoltarea portofoliilor de produse pentru partenerii săi cât și punerea la dispoziție a serviciilor de consultanță în domeniul agribusiness-ului.

Your Browser Don't Support Canvas, Please Download Chrome ^_^``
...

Chromosome Dynamics (CHRD) lansează anul acesta Spell BOX, hardware de diagnosticare AI pentru culturile agricole

Chromosome Dynamics anunță lansarea celei mai noi soluții hardware, Spell BOX, pentru fermierii profesioniști din lume. Spell BOX vine în ajutorul fermierilor cu o bază solidă de date despre boli și dăunători, cu o precizie maximă, înlăturând orice eroare umană legată de natura problemei plasate spre analiză datorita mediului controlat în care sunt realizate fotografiile.

Citeste articolul

Contact

Biroul nostru principal este situat în Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 6L, clădirea Campus 6.1, etajul 2, biroul 246 în interiorul SPACES (Eastside Business Center).

Aici angajații noștri au acces la cele mai bune condiții de muncă. Oferim partenerilor și clienților noștri 3 săli de conferințe, un club de afaceri și acces la parcare subterană.

Chromosome Dynamics S.A.
CIF RO42234198, J40/1800/2020

CAMPUS 6.1, Iuliu Maniu nr 6L, Cod. 061344 Bucharest, Romania

(Tel) 0739.616.751

(Web) contact@chromosome-dynamics.com

...
Certificari Chromosome Dynamics